POLÍTICA DE 'COOKIES' DE CLICK NETWORKS

Política sobre l'ús de les galetes a totes les aplicacions web i multimèdia de Click Networks S.L.

          

Click Networks S.L. utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència dels usuaris, facilitant la navegació per les nostres produccions web  i multimèdia. 

 

 

Què són les galetes?

Les galetes són petits arxius de text que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari en visitar una pàgina web. És el programador/a del lloc web el/la qui determina quin tipus d'informació conté la galeta i quin és el seu propòsit, també poden ser utilitzades pel servidor web cada vegada que visiti aquesta web. S'utilitzen per estalviar temps i fer l'experiència de navegació web molt més eficient. No obstant això, poden ser usades amb diversos propòsits diferents que van des de recordar la informació d'inici de sessió o el que conté la seva comanda de compra.

 

Com utilitza les galetes Click Networks S.L.?

Només utilitzarem les galetes que ens permetis usar. Podràs controlar-les mitjançant el teu navegador. Trobaràs més informació al respecte més endavant. Hem utilitzat algunes de les guies existents per classificar les galetes que fem servir en diversos grups:

 

· Galetes de Rendiment

· Galetes Funcionals

· Galetes de Màrqueting

 

1. Galetes de Rendiment

Es tracta de galetes que recullen informació sobre com s'usa el lloc web (per exemple, les pàgines que visita o si es produeix algun error) i que també ajuden a la localització i solució de problemes del lloc web. Tota la informació recollida en les mateixes és totalment anònima i ens ajuda a entendre com funciona el nostre lloc, realitzant les millores oportunes per facilitar-ne la navegació.

       

Aquestes galetes permetran:

Que puguis navegar pel lloc.

Que el web recopili informació sobre com uses la pàgina, per així entendre la usabilitat del lloc i ajudar-nos a implementar les millores necessàries. Aquestes galetes no recolliran cap informació personal que pugui ser usada amb finalitats publicitàries o informació sobre les teves preferències ni les teves dades més enllà d'aquesta visita en particular.

 

 

2. Galetes Funcionals

No és altre que millorar l'experiència dels/les usuaris/es. Podràs rebutjar en qualsevol moment l'ús d'aquestes galetes mitjançant les eines del teu navegador web. Usem aquestes galetes per recordar certs paràmetres de configuració o per proporcionar certs serveis o missatges que poden arribar a millorar la teva experiència de navegació. Per exemple , recorden el país o l’idioma que has seleccionat en visitar les pàgines i no s'utilitzen amb finalitats de màrqueting o comercials.

       

Aquestes galetes permetran:

Recordar les teves dades d'inici de sessió com a client en tornar a la pàgina. Aquestes galetes no recolliran cap informació sobre tu que pugui ser usada amb fins publicitaris, o informació sobre les seves preferències (com ara les dades d'usuari) més enllà d'aquesta visita en particular.

 

3. Galetes de Màrqueting

Aquestes galetes són gestionades per tercers i no per Click Networks S.L., de manera que l’usuari/a  podrà utilitzar les eines d'aquests per restringir l'ús d'aquestes galetes . Algunes de les galetes s'utilitzen per enllaçar a altres pàgines web que proporcionen certs serveis com Facebook , Twitter, Google... Algunes d'aquestes galetes modificaran els anuncis d'altres webs per adaptar-los a les teves preferències.

       

Aquestes galetes permetran:

Enllaçar amb xarxes socials.

Passar informació sobre la teva visita a la pàgina per adaptar anuncis a altres pàgines.

Recopilar informació de la visita al nostre web a Google Analytics i altres ginys.

Podràs gestionar-les fent ús de la configuració del teu navegador.

 

 

Tan sols llegirem o escriurem galetes sobre les teves preferències. Aquelles que hagin estat instal·lades abans de modificar la configuració romandran al teu ordinador i podràs esborrar-les fent ús de les opcions de configuració del teu navegador.

 

 

4. Canvis en la Política

Aquesta política ha estat actualitzada per darrera vegada el 15.08.2015. En el cas de modificació substancial de la mateixa, es publicarà un avís en la pàgina inicial dels lloc web produïts per Click Networks per un període de 25 dies. La navegació per qualsevol dels llocs web produïts per Click Networks sempre constituirà l'acceptació permanent per la seva part de tot el que hagi estat disposat en aquesta política.